+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Holiday Park Liščí Farma Recenzje

Ocena hotelu

58%

by 9 reviews

  • Personel

    79%
  • Czystość

    59%
  • Wyposażenie

    51%
  • Komfort

    49%
  • Cena

    50%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Aneta

rodzina z małym dzieckiem, 8.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 10.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Pěkné prostředí kde je hotel.

  • Noční hluk a moc se rozléhá z chodby každé slovo

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana

rodzina z małym dzieckiem, 3.8.2016

Milevsko Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • Vyžití pro děti, ale mělo by se vylepšit a dotahnout ochota personálu na recepci na fox baru v restauraci parta do 30.července bezva tu druhou co tam byla od prvního bych vyměnila hrůza neochota a td.Mini zoo super nápad, ale trochu zvětšit a at se narodí krásná a mladá mládátka muj syn je miloval.

  • No tak toho bylo víc, na fotkách super pokoj s televizí ve skutečnosti pokoje hrůza neudržované jak toto muže někdo nazvat hotelem jako ubytovna dobrý, ale pro děláte z lidí blbce....polopenze katastrofa snídanový bufet hrůza žádný výběr půl hodiny po začátku snídaně některé věci chybí po prosbě at je doplní omluva, že to došlo jedna šunka a jeden sýr celý týden fakt nic moc lupínky do mléka každej den stejné kakao nebo pro děti sladké pečivo puze vánočka, která ještě nebyla jakási štáva místo džusu bez chuti fakt hnus fialovej a to jsem slušná.Večeře na polopenzi jsou jak šlichta pro mědvědy pro děti pepřová polévka namísto vývaru brambory uplně suché kuřecí závitek spečený vysušený bez štávy suché jak piliny,řízek malinkej a tvrdej žádná zelenina žádnej salát fakt jako jeden plátek rajčete to je fakt hustý moc šetříte na lidech nebo kuchač, kterej nemá ani ZŠ muj pětiletej syn by uvařil lépe jídlo fakt bez nápadu a bezduch a přitom dobrej kuchař uvaří i levná jídla tak, aby byla chutná a lahodila i oku fakt tohle hodně lidí odradí.Jinak nápad s farmou dobrej jen to dotáhnout všechno je takové zaŠLÉ myslím i atrakte minigolf poloviční bazén a okolí nic moc opravit natřít vybavit pokoje a nebo nenazývat hotelem fotky na internetu super pak člověk přijede a nestačí sč divit myslímto dobře byla by škoda nechat to tam takhle jsem zvědavá co se změní zdravím.Jinak výlety po okolí super.Personál v restauraci jeden týden super a druhý týden po výměně hruza a neochota první parta bezva holky ve FOX baru super kuchař k ničemu...na recepci bezva lidé.Celkově to na mne působilo chaotickým dojmem zezačátku super kli pak jste k nám dali tábory a byla jsem fakt ráda, že jedeme domu krávál bordel děs a běs to by chtělo vyřešit bud tábory nebo rodiny s dětmi ale proboha né už nikdy takhle dohromady.!!!!!!Kántry super.Pořidte tam obchudek at si nemusíme limonády chodit kupovat do Vrxchlabí a na pokoj televizi a alespon varnou konvici a mini ledničku.

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Continental

podróżujący w pojedynkę, 31.7.2016

Trutnov Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • Poměr cena/kvalita neodpovídá. Skautské prostředí. Malé postele. Placená sprcha - obrovské mínus. Táborová strava. Nedostatečný pitný režim. Neupravené okolí.

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Alena Bauerová

rodzina z małym dzieckiem, 9.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • ubytováni jsme byli v dřev. domku(něco jako mobilhem?), při příjezdu v domku spousta mravenců,příliš mnoho prachu, zejména pod postelemi(vrstvy), vhodné pro pobyt tak dvou osob, na rozkládacích sedačkách v oby-kuchyni i při přidání matrací se spí velice špatně, možná tak děti, ale zase je máte v místnosti, kde potřebujete něco uvařit, příp. se dívat na televizi. Cena za noc 1600,00 neodpovídá nabídnutým službám, hřiště pro děti opravené, fox bar ok. slibované čerstvé pečivo nebylo možno zakoupit. Alena Bauerová

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 5.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
48 %
  • Milý personál, ucházející strava. Krásná plovoucí podlaha na pokoji, jen by to chtělo rohožku na odložení bot, resp. přezkáčů, jinak brzy dojde újmy. Prima nové skříně.

  • Nepříliš kvalitní lůžka a lůžkoviny. Restaurace se nenachází v budově hotelu, úsek není dostatečně osvětlen. Lyžárna aktuálně sloužila jiným účelům. Nedalo se regulovat topení-šlo naplno, alespoň nám nebyla zima:). Protékala sprcha.... Stránky hotel.cz informují o " televizí se satelitním příjmem", ač pro nás nepodstatné, informace je to zavádějící, našli jsme sotva 3 programy:). Celkově hotel působil spíše jako ubytovna. Nejhůře hodnotím poměr kvalita/cena...

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.1.2016

Čeština

  • Cena ogólna
52 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 8.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
42 %
  • hotelový pokoj příjemně chladný i v horkých dnech bazén byl čištěn každý den

  • areál celkově zanedbaný a poničený - roztržená síť u trampolíny, nebyla koule na ruské kuželky, odpadky na zemi, vysoká tráva, na označených místech pitná voda netekla ..., animační program pro děti nebyl žádný, jídlo nedostatečné - malé porce, nealkoholické nápoje drahé za zaplacenou cenu si dovedu představit lepší dovolenou, znovu bych tam nejela a známým tuto dovolenou nedoporučím

Personál
9
Služby
2
Čistota
3
Komfort
4
Cena/kvalita
3
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.